Fullservicesegling
Det perfekta upplägget när du vill ta med kunder, leverantörer eller personal på något annorlunda! Ni seglar och navigerar så mycket eller litet ni vill. Du kan koncentrera dig på dina gäster och skepparen ombord övervakar och ansvarar för att seglingen blir bra. Värdinnan ordnar mat och dryck av högsta kvalitet. Vill ni konferera ostört så ordnar vi det. Teambuilding, flerbåtsarrangemang med kappsegling eller bara glida sakta fram och lapa sol?
   Detta har vi arrangerat sedan 1988, och vi ordnar nästan allt!

Pris (ex moms):
Per dag 14 000 kronor, ett dygn 20 000,
                        två dagar med övernattning 27 000.


Dagsturer i Stockholms närområde är perfekt om du vill visa Stockholm för tillfälliga besökare på ett annorlunda sätt.
   Till exempel kan vi träffas i Ropsten, och seglar under skiftande vindförhållanden runt Lidingö in till Djurgården eller Nybroviken. Det ger omväxlande segling, en bild av naturen och de vackrast belägna områdena runt Stockholm. Mat kan vi äta ombord, eller, om det passar bättre, på någon av restaurangerna J, eller på Telegrafbergets Restaurang. Vi träffas på Djurgården, och seglar till Vaxholm och tillbaka. Lunch äter vi ombord eller på Waxholms Hotell. Kan också genomföras som en eftermiddagstur, med middag i Vaxholm och returresa på land. Rutten beror på vindarna och dina önskemål.


Skärgårdsturer mellan naturhamnar, bastur, krogar och dansställen. För dig som vill ha en konferens eller teambuildingövning, eller bara koppla av.
   Till exempel träffas vi i Stavsnäs på Värmdö och seglar till en naturhamn. Efter bastubad äter vi ombord, och känner hur all världens bekymmer försvinner. Nästa dag seglar vi en bit utomskärs och förtöjer bland de yttersta skären. Du går över ön och letar färsk gräslök till sillen, eller åker runt småöarna med jollen. Vattnet är kristallklart men kyligt, så bara de tappra badar före middagen. Tredje dagen seglar vi tillbaka.

Vi kan också träffas i Sollenkroka på Vindö och segla en krogrunda. Ahlsvik, Ingmarsö, Fejan, Möja, Sandhamn… Vindarna och dina önskemål om mat och priser avgör vart vi går. Det finns över fyrtio restauranger i skärgården. Även om vi har mycket bra mat ombord så är deras dagsfärska strömming och grillade fiskrätter sommarmat som bäst upplevs där.