Eventsegling

Stenhardt Marin AB arrangerar alla typer av events. Det är allt från svensexor och möhippor, familjehögtider, till konferens- och teambuildingsresor för företag. Skeppare Håkan är utbildad coach och grupprocessledare så det blir bra arrangemang oavsett syftet.

Vi hämtar dig och ditt sällskap där du önskar och genomför seglingen helt enligt ert önskemål.

Exempel 1, fira något:
Vi möts i t ex Vaxholm. Förberett med blombukett, börjar vi med Kaffe, medan vi har en liten säkerhetsgenomgång. Seglar till en fin lävik. Alla som vill deltar i segling och navigation. Medan lunchbuffén dukas fram passar de modigaste på att hoppa i sjön. Seglingen fortsätter sedan till en av skärgårdens restauranger som Grinda, Svartsjö, Ingmarsö eller Sandhamn. Eftermiddagsfika smakar bäst under segling! Efter liten drink ombord avtågar sällskapet för en behaglig middag.
Vi transporterar sedan hem er efter önskemål.

Exempel 2, seglingsupplevelse:
Vi hämtar er i t ex Saltsjöbaden. Självklar säkerhetsgenomgångmed morgonfika, och check av vem som kan och vill göra vad. En ivrig kryss med några tävlingsinslag mot dagens bastu stundar! Vem gör bästa slaget? Vem knyter ett pålstek snabbast? Vem vågar hissas upp högst i masten, undersegling såklart?

Exempel 3, poängplockningstävling mellan båtar:
Efter avgång i Årsta havsbad samlas vi för gemensam start i Hårsfjärden. I ett sjökort finns ett antal punkter markerade. De avlägsna ger många poäng, de nära ger få. Varje punkt ger bara poäng till en båt. För sen ankomst till slutmålet vid Utö ger tilläggspoäng. Här prövas samarbetsförmåga, strategiskt tänkande, seglingsteknik, och kampvilja. Om det är en grupp som dagligen arbetar tillsammans är det väl värt att efteråt gå igenom händelseförloppen i varje båt, för att belysa vad som kan generaliseras och förbättras på arbetsplatsen. Annars gör man det bara för att det är roligt och spännande. 

Exempel på genomförda event:

-En möhippa seglades en februarikväll under fullmånens sken med fem minusgrader. Vi bröt is för segel…

-En svensexa under tidig april lade till mot iskanten. Jollen sattes på isen och brudgummen fick öva på att ro…

-Ett företag bokade tre båtar under fem dagar. De varvade kappsegling med bastubad och konferenser om företagets framtid.

Vår eventsegling har inga gränser! Med en skeppare och båt som seglat över Atlanten så är du alltid trygg.

Välkommen!

Intresseanmälan

14 + 14 =