ONLINE-KURSER I BÅTLIVSKUNSKAP – DISTANS-UTBILDNING

Efter köpet får du tillgång till kursen i 3 månader. Alla kurser streamas i hög kvalitet.

 Distanskurser!

Vår styrka har alltid varit den lärarledda, mycket personliga undervisningsformen med en pågående dialog utan handuppräckning i gruppen. Frågor, exempel ur verkligheten, förklaringar och skämt varvas så att deltagaren är ständigt aktiv.

Men nu är det besvärliga tider. Många har starka skäl att vara försiktiga med att träffa andra människor. Eller så bor du, eller kanske karantänar du, så till att det är lite besvärligt att resa till en lärarledd kurs. Därför har vi tagit fram distanskurser att arbeta med ifrån din egen dator. Det är fortfarande en människa som ritar och förklarar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret.

Varje kurs består av ett antal klipp, mellan 5 och 15 minuter långa. Du kan se klippen hur många gånger du vill under studieperioden.

Studiematerialet kan du köpa av oss eller någon annanstans. Om någon i familjen eller god vän har att låna ut så går det bra. Bara sjökort och lärobok inte är gamla. Fråga oss om du vill veta.

Efter köp får du tillgång till kursen i tre månader. Alla kurser streamas i hög kvalitet. Naturligtvis kan flera i familjen passa på att ha nytta av kursen om ni kan använda samma dator. Alla klipp kan visas hur många gånger som helst under perioden.

Praktik

För att fortsätta från Förarintyg till Kustskepparintyg måste du har gjort en fyra timmar lång båtpraktik enligt NFB:s regler. Vi genomför den under pandemitiden för våra distanskursdeltagare i en specialversion med högst fyra deltagare. Priset är ändå detsamma. Vi är mest utomhus och behöver inte vara nära varandra.

På samma sätt gäller för radarkursens praktik att vi är högst fyra deltagare. Högst två är inomhus vid radarskärmen, de övriga är i sittbrunnen.

HLR och brandövning är rent praktiska utbildningar och måste också genomföras på plats. Även dessa är mycket utomhus och genomförs med begränsat antal deltagare.

Kontakta oss via formuläret så bokar vi in dig.